Fem facts om fotografen

  • Jeg er født, opvokset og bosat i Aalborg. Det er ikke verdens største by, men jeg elsker dens charme, mange facetter og hyggelige havnefront. Derudover er der storslået natur lige i “baghaven” i form af Hammer Bakker og Rold skov. Ideelt til afslapning og fotografering.
  • Jeg har en baggrund inden for kampsport, gymnastik og parkour, og hvad har det så med fotografering at gøre, tænker du nok? Min fysik, adræthed og reaktionsevne er altafgørende, når det kommer til at fotografere børn i bevægelse, fange flygtige øjeblikke og bevæge sig lydløst til bryllupsceremonier!
  • Jeg er uddannet fysioterapeut, hvilket er et helt andet fag end fotografering. Ikke desto mindre handler det om at komme tæt på mennesker. Min nysgerrighed, evne til at kommunikere og gå i øjenhøjde med alle slags mennesker er alfa omega, hvad enten det handler om at etablere et godt samarbejde med en klient til et genoptræningsforløb eller til portrætbilleder.
  • Jeg går aldrig uden for en dør uden et kamera på mig! Jeg er ikke altid på arbejde, men jeg er altid fotograf! Nogle af mine personlige favoritbilleder har været et resultat af at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt… og med kameraet på mig! Derfor er jeg altid klar til at hive et kamera op af tasken, hvad enten det er på en gåtur med kæresten eller på vejen til Netto!
  • Jeg har i årernes løb fået featured mange af mine landskabs-, natur- og bybilleder på TV2 vejret, samt på diverse Instagram profiler herunder weloveaalborg, aalborg_stadsarkiv, aalborg_city, aalborg_kommune, visitaalborg, visitnordjylland, visitsilkeborg og mange andre. Udover enkelte præmier i ny og næ, så er det ikke noget man bliver rig eller berømt af. Når det er sagt, så må jeg indrømme, at der er gået sport i at blive featured. At andre finder glæde og skønhed i dem er bare en ekstra bonus, da disse billeder ofte er taget for min egen skyld.